Joomla Virtuemart webshops

Voor onze Joomla webshops gelden dezelfde zaken als voor onze Joomla websites. Daarnaast gebruiken we het component VM Uikit om uw Yootheme template mooi te integreren in Virtuemart. Op die manier kunnen wij u een betrouwbare, betaalbare webshop leveren met een professionele uitstraling.

virtuemart webshopVirtuemart is het meest gebruikte webshop component voor Joomla. Joomla Website Designer bouwt haar webshops uitsluitend in Joomla 3 in combinatie met Virtuemart 3. Uiteraard leveren wij de webshop altijd op in de meest recente software versies.

Waarom een Virtuemart webshop?

 • Virtuemart is net als Joomla Open Source software, dit betekent dat wij u geen licentiekosten hoeven door te belasten voor het gebruik van de software.
 • Gebruikersvriendelijk: Virtuemart is overzichtelijk en het toevoegen of wijzigen van producten en categorieën kunt u na enige oefening zelf doen. Net als bij Joomla hoeft u ook voor uw webshop geen kennis van programmeertaal te hebben. U beheert de webshop via uw webbrowser.
 • Ongelimiteerd aantal producten en categorieën
 • Betaalmethoden: Virtuemart kan worden uitgebreid met enorm veel betaalmethodes. De betaalmethoden PayPal, bankoverschrijving en iDEAL zijn inbegrepen in de prijs. Bekijk welke iDEAL abonnementen wij ondersteunen.
 • Verzendmethoden: De verzendkosten kunnen naar wens ingesteld worden. Het is ook mogelijk om uw klanten boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening te brengen.
 • Zoekmachinevriendelijk: Virtuemart 3 is enorm verbeterd op het gebied van zoekmachinevriendelijkheid. Zo zijn de URL's nu standaard zoekmachinevriendelijk en kunt u metatags toevoegen aan zowel artikelen als afbeeldingen.
 • Geavanceerde BTW regels mogelijk, per land in te stellen.
 • Meerdere valuta mogelijk.
 • One-page checkout met keuze om te registreren of als gast af te rekenen.
 • Meertaligheid kan tegen meerprijs geactiveerd worden.
 • Geïntegreerd rating- en reviews systeem
 • Voorraadsysteem

Beperkingen van Virtuemart

Net als elk software programma heeft ook Virtuemart zijn beperkingen, niet alles is mogelijk. Onze tarieven zijn niet berekend op het maken van aanpassingen in de broncode van Virtuemart. Wij zullen u altijd duidelijk vertellen wat wel/niet standaard mogelijk is binnen Virtuemart en proberen altijd de beste oplossing voor u te zoeken, tegen zo laag mogelijke kosten. Hierbij hebben we ook oog voor de toekomst.
Wat klanten zeggen...
 • Tatienne Smet

  Deskundig en efficiënt! We zijn erg blij Marloes gevonden te hebben. Ze heeft ons uit de rats geholpen met een website die niet naar behoren functioneerde. In no time heeft zijn hieraan gesleuteld tot hij op punt stond. De communicatie verliep snel en probleemloos. Marloes, bedankt voor je inzet en goede service!
 • Arjan en Jolanda Muijen

  Goede service voor een scherpe prijs Joomla Website Designer heeft de verhuizing van onze drie-talige website naar een recente Joomla versie met een nieuwe look verzorgd. Door een goede communicatie over de voortgang, zijn ook de aanpassingen snel en naar wens gemaakt. We hebben op een prettige manier een mooi product gekregen. Bedankt !
 • Gerda Schoots

  De samenwerking met Marloes aan mijn nieuwe website is vanaf het begin plezierig en zeer constructief geweest. Marloes heb ik ervaren als iemand die zich aan afspraken houdt, goed is in uitleggen van moeilijke materie en dat op een rustige, geduldige wijze. Ze komt met creatieve ideeën en creëert mede daardoor een aantrekkelijke website. Met Marloes krijg je top kwaliteit.
 • Trijnie Koelé-Bal

  Met veel plezier mijn website een up-date gegeven waarin Marloes mogelijk maakte wat ik voor onmogelijk hield. Ik krijg nu vele leuke reacties van mijn cliënten op allerlei gebied. Duidelijk en makkelijk alles op te zoeken, prachtige slide-show. Alles werkt perfekt! Dank voor je mee-denken Marloes, creatieve initiatieven en vlotte manier van werken. Ongekend goed!
 • Frederique Groustra

  Aan te bevelen! Marloes is een prettige en goede webdesigner - het contact verloopt per email - zij beantwoordt alles snel en duidelijk en ook aan de site werkt ze heel snel: zie haar maar bij te houden! Marloes denkt mee en zet de site ook goed in de markt van zoekmachines. De financiën zijn transparant en zeker niet duur - ik beveel haar aan!
 • John Janssen

  Perfecte service / nazorg Niet alleen het maken van een website is professioneel, maar de nazorg verdient ook een dikke 10. Ik zit nog wel eens met een vraag, maar blijf daarmee nooit zitten. Joomla Website Designer lost dit voor mij snel en vakkundig op. Een top bedrijf met de juiste instelling.
  Wellicht ook interessant om te lezen:
  Wat klanten zeggen...
  Lees wat klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening.
  Bekijk onze portfolio
  Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.
  Waarom kiezen voor het Joomla CMS?
  Joomla is een betrouwbaar en duurzaam CMS. Het is gratis, zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote websites.

  Copyright © 2009 - 2018 Joomla Website Designer

  Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.