Skip to main content

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en Joomla Website Designer deze informatie steeds zoveel mogelijk volledig, nauwkeurig en actueel probeert te houden, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden diensten en producten altijd en tegen de aangeboden voorwaarden, beschikbaar zijn. Joomla Website Designer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website.
Daarnaast is Joomla Website Designer niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie, verkregen van deze website.

Auteursrechten en eigendomsrechten

Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, de programmatuur en het beeld van deze website komt toe aan Joomla Website Designer en kunnen altijd en zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast en aangevuld.
Niets uit deze website mag worden gebruikt voor andere doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Joomla Website Designer.

Links naar andere websites

De sites die op deze website als link zijn opgenomen staan niet onder beheer van Joomla Website Designer en zijn slechts opgenomen voor uw gemak. Joomla Website Designer heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites van derden.