Joomla hosting

Om uw Joomla website op internet te plaatsen heeft u hosting nodig en dient u uw domeinnaam te registreren of verhuizen. Joomla Website Designer kan deze diensten voor u verzorgen. Wij doen dit in samenwerking met Correcthosting, een betrouwbare partner die hoogwaardige kwaliteit levert.

U krijgt een eigen administratiepaneel voor uw hosting account om bijv. email-adressen aan te maken. Daarbij bent u zelf eigenaar van de domeinnaam (of domeinnamen) die u via ons registreert.

Updates aan Joomla en extensies

Let op: Indien u de hosting van uw Joomla website bij ons onderbrengt en geen onderhoudsabonnement bij ons afneemt verwachten wij dat u zelf zorg draagt voor het tijdig bijwerken van de Joomla software, het template en de gebruikte extensies. Doet u dit niet, dan riskeert u dat uw website gehackt wordt en wij uw diensten offline moeten zetten.

LEES MEER OVER HACKS

Joomla hosting

Voor een Joomla website moet de server en de software daarop aan bepaalde eisen voldoen. De servers van Correcthosting zijn volledig geoptimaliseerd voor Joomla en staan zodanig ingericht dat de snelheid, veiligheid en effectiviteit van uw Joomla website altijd gewaarborgd zijn.

Meer informatie...

Prijspakketten Joomla hosting

  EASY COMFORT
PRO EXPERT ULTIMATE
Webruimte in MB 200 400 750 1000 in overleg
Dataverkeer in MB 1.500 2.500 5.000 7.500 in overleg
Aantal domeinen gratis geregistreerd * 1 2 3 3 in overleg
Aantal e-mail adressen 10 25 50 50 onbeperkt
MailChannels voor uitgaande mail ja ja ja ja ja
Wekelijkse back-up ja ja ja ja ja
Kosten terugplaatsen back-up € 37 € 37 € 37 € 37 € 37
Prijs per jaar excl. BTW € 65 € 105 € 174 € 240 op aanvraag
Prijs per extra domein excl. BTW * € 15 € 15 € 15 € 15 € 15
* Alleen .nl, .ml, .eu en .com domeinnamen, neem contact op voor de prijs van overige extensies

E-mail

Indien u uw e-mails op de server wilt kunnen bewaren is het verstandig om te kiezen voor extra webruimte voor uw mailboxen. De kosten hiervoor zijn jaarlijks € 75 excl. BTW. U krijgt dan 2 GB ruimte en kunt onbeperkt e-mail adressen aanmaken.

 

Bestel nu uw Joomla hosting