Skip to main content

Joomla hosting

Om uw Joomla website op internet te plaatsen heeft u hosting nodig en dient u uw domeinnaam te registreren of verhuizen. Joomla Website Designer kan deze diensten voor u verzorgen.

Hosting voor Joomla

Wij werken samen met Hoasted, een betrouwbare partner die hoogwaardige kwaliteit levert. Voor een Joomla website moet de server en de software daarop aan bepaalde eisen voldoen. De servers van Hoasted zijn volledig geoptimaliseerd voor Joomla. Ze zijn zodanig ingericht dat de snelheid, veiligheid en effectiviteit van uw Joomla website altijd gewaarborgd zijn. Zo haalt u het meeste uit uw Joomla website. 
U krijgt - indien gewenst - een eigen administratiepaneel voor uw hosting account om bijv. email-adressen aan te maken. Daarnaast bent u vanzelfsprekend zelf eigenaar van de domeinnaam (of domeinnamen) die u via ons registreert.

Updates aan Joomla en extensies

Let op: Indien u de hosting van uw Joomla website bij ons onderbrengt en geen onderhoudsabonnement bij ons afneemt verwachten wij dat u zelf zorg draagt voor het tijdig bijwerken van de Joomla software, het template en de gebruikte extensies. Doet u dit niet, dan riskeert u dat uw website gehackt wordt en wij uw diensten offline moeten zetten.

U bent niet verplicht om de hosting en domeinregistratie via Joomla Website Designer te regelen wanneer wij uw website ontwikkelen of onderhouden. Bedenk echter wel dat goede hosting veel problemen voorkomt. Uw website is een belangrijk communicatiemiddel richting uw klanten, waar u geen risico mee zou moeten nemen.

Onze webdesign tarieven zijn gebaseerd op het werken in een probleemloze hosting omgeving. Wanneer wij door problemen op uw hosting account extra tijd nodig hebben om uw website te ontwikkelen worden deze kosten tegen uurtarief aan u doorbelast.

Prijzen Joomla hosting per 01-04-2024

(excl. BTW)
  COMFORT
PRO EXPERT
Webruimte in MB 500 1000 2500
Dataverkeer in MB 2.500 5.000 7.500
Gratis .nl domein(en) 1 2 3
E-mail adressen 5 10 15
Prijs per jaar € 127,63 € 211,51 € 291,73
Prijs extra .nl domein € 15,86 € 15,86 € 15,86

Prijzen van abonnementen worden jaarlijks in april verhoogd conform de Dienstenprijsindex (DPI). Voor grotere hosting pakketten en afwijkende domein extensies doen wij u graag een passend aanbod. 
Hou er verder rekening mee dat u altijd ruim meer webruimte nodig zult hebben dan enkel de ruimte die uw website inneemt. Dit komt vooral doordat het back-up component ruimte nodig heeft tijdens het back-up proces. Ook uw mail kan al snel veel ruimte in beslag gaan nemen, afhankelijk van hoe u dit inricht.

Spam filter

Helaas kunnen uw mail adressen altijd op een spam lijst terecht komen. Ook al neemt u zelf alle voorzorgsmaatregelen en zorgt u altijd voor een veilige computer en website. Zodra een computer, laptop of tablet van iemand gehackt is, is een van de dingen die gedaan worden alle afzenders en geadresseerden verzamelen uit het mailprogramma. Die mailadressen worden verkocht omdat ze geld waard zijn en zo kunt u op een verzamellijst voor spammers terecht komen. Hier valt niets tegen te doen. 

Onze spamfilters houden standaard al 80% van alle spam tegen met blacklists (waarmee we niets accepteren van mailservers die bekend staan als spamverzenders), de overige mail wordt gecontroleerd en indien de inhoud sterke spamgelijkenis heeft, wordt die mail standaard in de spammap gestopt.

Wellicht ook interessant om te lezen:
Joomla onderhoud
Neem geen risico met uw website en kies voor een onderhoudsabonnement. Veel licenties zijn inbegrepen.
SSL certificaten

Sinds de nieuwe privacywet in werking is getreden is voor de meeste websites en webshops een SSL certificaat verplicht.

Voordelen van bij ons hosten
U bent niet verplicht om de hosting en domeinregistratie bij ons onder te brengen maar het biedt zeker voordelen.