Klanten over Joomla Website Designer

Joomla website Designer Marloes is beyond service- en klantgericht! Erg prettig met haar samengewerkt. Ze deelt haar kennis graag met je, zodat je helemaal up en running bent zodra de website staat. Het is fijn om zelf de content van je website uit te kunnen breiden en continue te kunnen aanpassen. Wij zouden de diensten van Joomla Website Designer zeker aanbevelen!

Amanda van der Lee - E-mergo

Vorig jaar heeft Marloes mijn website gemaakt en ik was zeer tevreden. Al het contact liep via de mail en dat beviel uitstekend. Marloes antwoordt snel op al mijn vragen en dat werkt erg prettig. Ik heb nu een bedrijf wat psychosociale begeleiding, coaching en training geeft in het onderwijs. Mocht ik er een website bij willen, dan vraag ik hier Marloes voor. Ze geeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Sandra Voetelink - Leren vanuit je Hart

Onze website www.jecks.nl werd meermaals gehacked, omdat de site nog op Joomla 1.5 draaide. Voor de migratie naar Joomla 2.5 hebben we een aantal offerte's aangevraagd. De keuze voor Marloes kwam deels door de scherpe prijs, maar daarnaast gaven de eerste contacten ook een zeer positief beeld. Het bleek een enorm goede keuze. Op zich waren we erg tevreden over de "oude" website, maar al snel kwam Marloes met meerdere kleine voorstellen voor aanpassingen aan de website. Resultaat is dat de nieuwe website op veel punten net even logischer, overzichtelijk en/of mooier is geworden. Met andere woorden: er werd meer/beter werk geleverd dan afgesproken, terwijl op de factuur precies het vooraf afgesproken bedrag stond. Daarom zijn wij zeer tevreden over het geleverde werk. JECKS

Erna Riezebos- Jecks

Via het social media kanon Twitter kwam ik bij Marloes de Heer van Joomla Website Designer terecht. Al gauw werd duidelijk dat ze geheel thuis was in de nieuwste snufjes & weetjes op het gebied van het webdesign en het optimaliseren van sites. Met veel tips, meedenken en creatieve oplossingen, maakt Joomla Website Designer mijn www.jcmuts.nl tot een strakke, eigentijdse website. Geheel geoptimaliseerd van de binnen- en buitenkant, van seo tot mooie layout. Beste Marloes, hartelijk dank voor de super service, het meedenken en jouw ervaring. Het is een strakke site geworden.

Jeroen Muts - J.C. Muts