Skip to main content

Wat klanten over ons zeggen

Marcia Bastijn

Marloes heeft in 2022 voor ons de website www.golfacademienederland.nl opnieuw gebouwd en we zijn daar nog steeds erg tevreden over. Samenwerken was ontzettend makkelijk en de site was prima in orde! Zelfs een jaar later kan ik Marloes vragen stellen over de site en krijg ik direct, concreet antwoord. Als wij weer een Joomla-bouwer nodig hebben of als de site aangepast moet worden, ga ik zeker voor Marloes!

Anne Kewitsch

Met Marloes de Heer ben ik al in 2012 in contact gekomen. Toen heeft ze mijn eerste website gemigreerd naar een nieuw template en in de loop der jaren onderhouden en naar mijn specifieke wensen aangepast. Vanwege de betere vindbaarheid heeft Marloes de website van Academie aan de Angstel onlangs helemaal opnieuw gebouwd. Nu doet ze ook de SEO. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Marloes reageert snel op vragen. Het lukt haar altijd om antwoorden – indien van toepassing – zo te visualiseren dat ik als leek verder kom. Ze doet me soms versteld staan wat ze allemaal voor ons doet. Anders dan andere aanbieders tikt niet bij elk antwoord de uurtje-factuurtje-teller, wat we bijzonder op prijs stellen. Onlangs speelden we met het idee om naar wordpress over te stappen. Ik ben blij dat we het uiteindelijk niet hebben gedaan. Tenslotte gaat het niet alleen om de techniek achter de website maar minstens net zo belangrijk is de directe interactie met de partij die de website onderhoudt. En dat laten we met veel vertrouwen aan een deskundige zoals Marloes over.

Paul Plaatsman

Erg fijn samenwerken met Marloes. Ze is snel, klantgericht, denkt mee en makkelijk bereikbaar. Bovendien nog goed betaalbaar ook.

Trijnie Koelé-Bal

Met veel plezier mijn website een up-date gegeven waarin Marloes mogelijk maakte wat ik voor onmogelijk hield. Ik krijg nu vele leuke reacties van mijn cliënten op allerlei gebied. Duidelijk en makkelijk alles op te zoeken, prachtige slide-show. Alles werkt perfekt! Dank voor je mee-denken Marloes, creatieve initiatieven en vlotte manier van werken. Ongekend goed!

John Janssen

Perfecte service / nazorg Niet alleen het maken van een website is professioneel, maar de nazorg verdient ook een dikke 10. Ik zit nog wel eens met een vraag, maar blijf daarmee nooit zitten. Joomla Website Designer lost dit voor mij snel en vakkundig op. Een top bedrijf met de juiste instelling.

Mariëlle Crijns

Bij het opzetten van Puzzelcorner.nl heb ik heel prettig samengewerkt met Marloes de Heer, maar ook daarna bleef het contact goed. Ze denkt mee, is flexibel, professioneel en goed bereikbaar. Kortom, heel klantvriendelijk, een aanrader!

Hélène van Houts

Ik ben echt meer dan tevreden over het werk dat Marloes aflevert. Voor mijn salon wou ik een website laten maken. Ik ben niet goed met alles wat met computers enzo te maken heeft. Marloes heeft me enorm geholpen met advies over hoe ik alles het beste aan kon pakken. Kwam met goede voorbeelden aan zodat het een beetje overzichtelijk voor me werd. Hielp me ook met dingen installeren. Werkt zelfs tot diep in de nacht door. Zoals ik het kan beoordelen heeft ze verstand van sites bouwen en alles wat erbij komt kijken . Wat ook heel belangrijk is ze heeft een hele goede service. Ik zou iedereen het aanraden om Marloes je site te laten bouwen. Bedankt voor mijn mooie site ik ben er erg trots op.

Michel Havenith

Marloes van Joomla website designer heeft voor mij een mooie bedrijfswebsite gemaakt, die ik door de Joomla structuur makkelijk zelf kan onderhouden. Voor vragen, problemen en advies is Marloes ook daarna (bijna) dag en nacht bereikbaar!

Amanda van der Lee

Joomla website Designer Marloes is beyond service- en klantgericht! Erg prettig met haar samengewerkt. Ze deelt haar kennis graag met je, zodat je helemaal up en running bent zodra de website staat. Het is fijn om zelf de content van je website uit te kunnen breiden en continue te kunnen aanpassen. Wij zouden de diensten van Joomla Website Designer zeker aanbevelen!

Afke van den Hazel

Marloes is een getalenteerd ontwerper en erg prettig om mee te werken. Ze geeft heldere adviezen over de mogelijkheden van een website in joomla.
Wellicht ook interessant om te lezen:
Onze Joomla websites
Lees hoe wij ook voor u een professionele Joomla website kunnen ontwikkelen. Wij hebben bijna tien jaar ervaring in Joomla!
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.

Reviews op externe websites

Veel van de reviews die u op deze pagina kunt lezen staan ook op externe websites, waaronder: