Wat klanten over ons zeggen

Anne Kewitsch

Met Marloes de Heer ben ik al in 2012 in contact gekomen. Toen heeft ze mijn eerste website gemigreerd naar een nieuw template en in de loop der jaren onderhouden en naar mijn specifieke wensen aangepast. Vanwege de betere vindbaarheid heeft Marloes de website van Academie aan de Angstel onlangs helemaal opnieuw gebouwd. Nu doet ze ook de SEO. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Marloes reageert snel op vragen. Het lukt haar altijd om antwoorden – indien van toepassing – zo te visualiseren dat ik als leek verder kom. Ze doet me soms versteld staan wat ze allemaal voor ons doet. Anders dan andere aanbieders tikt niet bij elk antwoord de uurtje-factuurtje-teller, wat we bijzonder op prijs stellen. Onlangs speelden we met het idee om naar wordpress over te stappen. Ik ben blij dat we het uiteindelijk niet hebben gedaan. Tenslotte gaat het niet alleen om de techniek achter de website maar minstens net zo belangrijk is de directe interactie met de partij die de website onderhoudt. En dat laten we met veel vertrouwen aan een deskundige zoals Marloes over.

Atie van Muijlwijk

Echt de webdesigner die je zoekt! Denkt mee, goede ideeën, werkt zeer snel. Een aanrader dus! Bedankt Marloes!

Angela Hermus

Was op zoek naar een Joomla designer en ik vond via Google Mw. de Heer van Joomla Website Designer. Kort telefonisch contact gehad, afspraken direct op de mail. Het email contact ging vlot en duidelijk. Ik werd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. En het allerbelangrijkste... De website is prachtig geworden, zowel mobiel als desktop. Marloes de Heer is echt een aanrader! Vanaf heden doet Marloes al mijn website zaken, zowel builden als hosting en onderhoud.

Tatienne Smet

Deskundig en efficiënt! We zijn erg blij Marloes gevonden te hebben. Ze heeft ons uit de rats geholpen met een website die niet naar behoren functioneerde. In no time heeft zij hieraan gesleuteld tot hij op punt stond. De communicatie verliep snel en probleemloos. Marloes, bedankt voor je inzet en goede service!

Paul Plaatsman

Erg fijn samenwerken met Marloes. Ze is snel, klantgericht, denkt mee en makkelijk bereikbaar. Bovendien nog goed betaalbaar ook.

Arjan en Jolanda Muijen

Goede service voor een scherpe prijs Joomla Website Designer heeft de verhuizing van onze drie-talige website naar een recente Joomla versie met een nieuwe look verzorgd. Door een goede communicatie over de voortgang, zijn ook de aanpassingen snel en naar wens gemaakt. We hebben op een prettige manier een mooi product gekregen. Bedankt !

Gerda Schoots

De samenwerking met Marloes aan mijn nieuwe website is vanaf het begin plezierig en zeer constructief geweest. Marloes heb ik ervaren als iemand die zich aan afspraken houdt, goed is in uitleggen van moeilijke materie en dat op een rustige, geduldige wijze. Ze komt met creatieve ideeën en creëert mede daardoor een aantrekkelijke website. Met Marloes krijg je top kwaliteit.

Trijnie Koelé-Bal

Met veel plezier mijn website een up-date gegeven waarin Marloes mogelijk maakte wat ik voor onmogelijk hield. Ik krijg nu vele leuke reacties van mijn cliënten op allerlei gebied. Duidelijk en makkelijk alles op te zoeken, prachtige slide-show. Alles werkt perfekt! Dank voor je mee-denken Marloes, creatieve initiatieven en vlotte manier van werken. Ongekend goed!

Margriet Agricola

Zelden met zoveel genoegen een factuur betaald. Marloes maakt werkelijk alles waar wat ze belooft, en meer.

Frederique Groustra

Aan te bevelen! Marloes is een prettige en goede webdesigner - het contact verloopt per email - zij beantwoordt alles snel en duidelijk en ook aan de site werkt ze heel snel: zie haar maar bij te houden! Marloes denkt mee en zet de site ook goed in de markt van zoekmachines. De financiën zijn transparant en zeker niet duur - ik beveel haar aan!

John Janssen

Perfecte service / nazorg Niet alleen het maken van een website is professioneel, maar de nazorg verdient ook een dikke 10. Ik zit nog wel eens met een vraag, maar blijf daarmee nooit zitten. Joomla Website Designer lost dit voor mij snel en vakkundig op. Een top bedrijf met de juiste instelling.

Cocky Luttikhuizen

Het is absoluut een zeer goede keuze geweest om voor Marloes de Heer te kiezen om een geheel nieuwe website te laten maken. Marloes was mij min of meer aanbevolen en daar ben ik diegene dankbaar voor. Het is niet mijn gewoonte om tienen te geven, maar Marloes maakt meer waar dan in de offerte stond vermeld. Niets is haar teveel, zij geeft de juiste adviezen, kwam met super handige en technische oplossingen en het contact, vooral via e-mail, vond ik echt heel plezierig. Kortom: dankzij Marloes heb ik nu een prachtige, goed functionerende nieuwe website! Ik kan haar dus ook zeer zeker aanbevelen.

Monic Andrée Wiltens

Prima begeleiding gehad bij het overzetten van onze website naar de nieuwste versie van Joomla, dank je wel , Marloes!

Martine Meilink - Logopedie Beverwijk

Ik ben superblij met mijn nieuwe website. Zonder dat ik zelf goed wist hoe ik het wilde, is het wel geworden zoals ik het wilde. Bedankt voor het meedenken, de goede ideeën en de snelle uitvoering. Ik kan dit iedereen aanraden!

Michelle Hurkens

Service met een hoofdletter..... helemaal top. Fijne en snelle dienstverlening. Marloes denkt goed met je mee, wij zijn trots op onze site en op deze samenwerking! Bedankt Marloes.

Mariëlle Crijns

Bij het opzetten van Puzzelcorner.nl heb ik heel prettig samengewerkt met Marloes de Heer, maar ook daarna bleef het contact goed. Ze denkt mee, is flexibel, professioneel en goed bereikbaar. Kortom, heel klantvriendelijk, een aanrader!

Nandi Brugman-Oonk

Wij hebben contact gezocht met Marloes omdat wij andere websites van haar gezien hebben, wij wilden onze website een proffesionele uitstraling geven, daar waren we erg enthousiast over. Het eerste contact was al erg prettig en na mijn wensen gehoord te hebben is ze meteen aan de slag gegaan. We moesten de hosting nog overzetten en ook daar heeft ze me geweldig bij geholpen door contact met die partij op te nemen en die zorg uit onze handen te nemen. Na een week konden we al zien hoe de website zou worden en konden we allerlei aanpassingen samen doorspreken. Daarna is de website actief gemaakt. Ik kan nog steeds met al mijn vragen en wensen bij Marloes terecht, en ze helpt mij altijd binnen zeer korte tijd Wij zijn dus uitermate tevreden met onze website.

Hélène van Houts

Ik ben echt meer dan tevreden over het werk dat Marloes aflevert. Voor mijn salon wou ik een website laten maken. Ik ben niet goed met alles wat met computers enzo te maken heeft. Marloes heeft me enorm geholpen met advies over hoe ik alles het beste aan kon pakken. Kwam met goede voorbeelden aan zodat het een beetje overzichtelijk voor me werd. Hielp me ook met dingen installeren. Werkt zelfs tot diep in de nacht door. Zoals ik het kan beoordelen heeft ze verstand van sites bouwen en alles wat erbij komt kijken . Wat ook heel belangrijk is ze heeft een hele goede service. Ik zou iedereen het aanraden om Marloes je site te laten bouwen. Bedankt voor mijn mooie site ik ben er erg trots op.

Martijn Bos

Marloes de Heer heeft mij bijzonder goed geholpen om mijn bestaande site aanzienlijk te verbeteren. Een designer met veel kennis van Joombla en erg betrokken bij de wens van de klant.

Miriam Sinniger

Met het starten van mijn eigen schoonheidssalon, wist ik ook dat er een website moest komen. Maar......., wat als je een computer analfabeet bent? Bij Marloes voelde ik diect dat ik "veilig" zat. Zij geeft je hett gevoel dat het allemaal goed gaat komen en laat dat ook duidelijk zien door vrijwel altijd meteen te handelen of te reageren. Niets is teveel gevraagd. Ik ben super blij en trots op het resultaat en krijg ook hele leuke reacties. Ik zou iedereen die een website wil laten maken, doorsturen naar Joomla Website Designer!!!

Sandra Voetelink

Vorig jaar heeft Marloes mijn website gemaakt en ik was zeer tevreden. Al het contact liep via de mail en dat beviel uitstekend. Marloes antwoordt snel op al mijn vragen en dat werkt erg prettig. Ik heb nu een bedrijf wat psychosociale begeleiding, coaching en training geeft in het onderwijs. Mocht ik er een website bij willen, dan vraag ik hier Marloes voor. Ze geeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Peter Helmerhorst

Na de eerste website, heeft Joomla Website Designer nu de tweede website met webshop voor mij ontwikkeld. We zijn in de afrondende fase waar de laatste details worden aangepakt en alle functies uitvoerig worden getest. Vragen, opmerkingen, problemen, etc worden zeer snel en zeer professioneel aangepakt, tot diep in de nacht wordt er gewerkt om een acuut probleem op te lossen en wordt bevestigd en toegelicht via een duidelijk mailbericht. De plannen voor een derde website zijn gaande en er staat 1 ding vast...... Joomla Website Designer gaat ook deze ontwikkelen. Een ieder die plannen heeft voor een nieuwe website..... Probeer het en je zult mijn mening ongetwijfeld delen.

Sylvia Ahsmann

Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Marloes van Joomla Website Designer. Ze heeft mijn website prachtig vernieuwd en technisch in orde gemaakt. De service is heel direct en snel. Ze heeft hart voor haar vak. En dat is heel fijn om te merken! Super Marloes. Bedankt.

Danielle Jensen-de Witte

Marloes is zeer behulpzaam, geeft snel antwoord en denkt met je mee. Een absolute aanrader! Een absolute aanrader. Super professioneel en altijd direct respons op een vraag. In deze drukke tijd een zeldzaamheid. Een verademing dat zulke behulpzame en betaalbare mensen/diensten nog bestaan!

Pieter Dorhout

Voor mijn startend bedrijf was het van groot belang dat ik snel een website in de lucht had. Marloes begreep dat goed en had dezelfde avond al een een werkende site online. Daarna hebben we nog verder geschaafd, maar ik kon verder! Haar snelheid, betrouwbaarheid en haar gevoel voor stijl zijn onovertroffen. Ze weet veel van Joomla en kent de mogelijkheden en templates. Na wat hulp kan ik de site nu zelf beheren. Geweldig, en dat voor een zeer schappelijke prijs!

Michel Havenith

Marloes van Joomla website designer heeft voor mij een mooie bedrijfswebsite gemaakt, die ik door de Joomla structuur makkelijk zelf kan onderhouden. Voor vragen, problemen en advies is Marloes ook daarna (bijna) dag en nacht bereikbaar!

Amanda van der Lee

Joomla website Designer Marloes is beyond service- en klantgericht! Erg prettig met haar samengewerkt. Ze deelt haar kennis graag met je, zodat je helemaal up en running bent zodra de website staat. Het is fijn om zelf de content van je website uit te kunnen breiden en continue te kunnen aanpassen. Wij zouden de diensten van Joomla Website Designer zeker aanbevelen!

Mart Strijbos

De keuze voor Joomla Website Designer om mijn nieuwe website te laten bouwen, is uitstekend bevallen. Alles wat werd beloofd op de website van Joomla Website Designer is waargemaakt en meer! Eindelijk een website die werkt zoals ik het graag wilde, met links en tools die allemaal zonder problemen werken, razendsnel gebouwd, prettig contact met goede adviezen én voor een betaalbare prijs. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Chantal van de Braak

Zeker doen voor een mooie, professionele en betaalbare website! Geweldige snelle afhandeling van een uitstekende website. Bedankt!

René van Santen

De samenwerking met Joomla-website-designer Marloes was bijzonder prettig en leerzaam. Ze is klantvriendelijk en service gericht. De mails werden altijd snel beantwoord en ook via de Whatsapp is de hulp bijzonder goed geweest. Een aanrader voor iedereen. Ook de nazorg en vragen die na het gereedkomen van de website ontstaan worden door haar gewoon behandeld en afgehandeld. Marloes bedankt.

Niels Vos

Prima ondersteuning bij de migratie van mijn website. Zeer snelle reactie op mails en hulpvragen. Hartelijk dank.

Guido Cazemier

Joomla Website Designer is een echte aanrader. Deskundige hulp, enorm service gericht en snel. Marloes denkt met je mee en geeft geweldige adviezen over hoe de website er het beste uit kan zien. De hele website was binnen enkele dagen on line en ik heb hele goede reacties van onze klanten gekregen. Een dikke 10!

Afke van den Hazel

Marloes is een getalenteerd ontwerper en erg prettig om mee te werken. Ze geeft heldere adviezen over de mogelijkheden van een website in joomla.
Wellicht ook interessant om te lezen:
Onze Joomla websites
Lees hoe wij ook voor u een professionele Joomla website kunnen ontwikkelen. Wij hebben bijna tien jaar ervaring in Joomla!
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.

Reviews op externe websites

Veel van de reviews die u op deze pagina kunt lezen staan ook op externe websites, waaronder:

Copyright © 2009 - 2018 Joomla Website Designer

Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.