Skip to main content

Bekende Joomla websites

Joomla wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS. Bekijk welke gevestigde bedrijven en instanties hebben gekozen voor het Open Source CMS Joomla.

Joomla websites van bekende merken/bedrijven

Natuurlijk wordt Joomla! vanwege het gebruiksgemak en de flexibiliteit die het biedt vaak gebruikt voor eenvoudige websites, maar het kan met hetzelfde gemak een zeer complexe bedrijfsapplicatie aan. Joomla wordt dus niet alleen gebruikt door verenigingen, particulieren en kleine zelfstandigen, maar ook door grote bedrijven en merken. Hieronder enkele Joomla websites van bekende merken of bedrijven:

Joomla websites wereldwijd

Wereldwijd is Joomla na marktleider Wordpress het meest gebruikte CMS. 1.5 miljoen actieve websites, dat staat gelijk aan zo'n 3% van alle websites in de wereld, draaien op Joomla. Joomla heeft al 6 jaar op rij de prijs gewonnen voor beste gratis CMS bij de CMS Critics Awards en laat daarbij het populairdere Wordpress steeds achter zich. 
Dit succes laat zich gemakkelijk verklaren: Joomla sites zijn zeer flexibel, geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven of verenigingen, gebruikersvriendelijk, zoekmachinevriendelijk, responsive, aan te passen aan huisstijlen en veilig. 

Wellicht ook interessant om te lezen:
Waarom kiezen voor Joomla?
Er bestaan veel Content Management Systemen. Elk heeft zo z'n voordelen. Wat zijn de sterke punten van het Joomla CMS?
Onze Joomla websites
Lees hoe wij ook voor u een professionele Joomla website kunnen ontwikkelen. Wij hebben bijna tien jaar ervaring in Joomla!
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.