Skip to main content

Joomla boeken

Vanwege de populariteit van Joomla zijn er vele hulpboeken gepubliceerd. Hieronder vindt u een selectie van Joomla hulpboeken die nuttig kunnen zijn om vertrouwd te raken met het Joomla CMS.

Tips en tools Joomla! 3

€ 26,50
Met Tips en tools voor Joomla! 3.5 leer je op een snelle en praktische manier de fijne kneepjes. Niet alleen hoe je de site bouwt en uitbreidt, maar ook hoe je hem precies afstemt op je wensen.

Handboek Joomla

€ 14,99
Het Handboek Joomla! is bedoeld voor webdesigners en eindgebruikers van Joomla! websites. De volledige functionaliteit van Joomla! wordt uitgelegd en in praktijk gebracht. Met behulp van de voorbeelden in het boek bouwt u een eigen Joomla! website.

Basiscursus Joomla! 3

€ 20,95
De basis voor uw succes! Wilt u zelf een website bouwen, uitbreiden en onderhouden? Joomla versie 3 geeft u nog meer mogelijkheden dan vorige versies. Deze Basiscursus is speciaal geschreven voor mensen die niet eerder met Joomla hebben gewerkt.

Joomla voor Dummies

€ 22,50
Wil je een aantrekkelijke en professionele website die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is? Met Joomla! en dit boek krijg je dat binnen de kortste keren voor elkaar. In heldere taal wordt uitgelegd hoe je een rijke, interactieve site maakt met discussieforums, RSS-feeds, een webwinkel en nog veel meer.

Webdesign en joomla 3.8

€ 29,95
Alles wat je moet weten om een Joomla site te maken. Installeren, configureren, content en beheer en een eigen template maken.

Joomla! 3 SEO and Performance

€ 27,99 (Engelstalig)
Leer hoe je je website optimaal kunt inrichten zodat zoekmachines deze goed kunnen indexeren en je laadtijd verbetert.

Meer Joomla informatie:

Joomla cursus
Liever onder begeleiding van een docent Joomla leren? Neem een kijkje bij de online Joomla cursus.
Zelf aan de slag met SEO?

Geld besparen en zelf uw website beter zichtbaar maken in de zoekmachines? Lees meer over SEO zelf doen!

Onze Joomla websites
Lees hoe wij ook voor u een professionele Joomla website kunnen ontwikkelen. Wij hebben bijna tien jaar ervaring in Joomla!