Promotie van uw Joomla website

Wij begrijpen dat het voor u essentieel is om hoog in de zoekresultaten te verschijnen met uw nieuwe Joomla website. Joomla Website Designer houdt bij het ontwerpen van uw website zoveel mogelijk rekening met de mogelijkheid tot website optimalisatie. De website optimalisatie zelf echter is een apart vakgebied.
Samen met een team van specialisten verenigd onder de naam Joomla Website Promotie kunnen wij dit wel voor u verzorgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Joomla Website Promotie kan door middel van op maat gesneden zoekmachine optimalisatie, ondersteund door bijvoorbeeld een Google Adwords campagne of social media inzet, uw bedrijf naar een betere positie in de zoekresultaten brengen.

Dit traject staat volledig los van de ontwikkeling van een website. Het is een lange termijn proces waar maandelijks - in het begin zelf wekelijks/dagelijks - aandacht en tijd aan besteed moet worden. Het traject start altijd met een concurrentie en zoekwoorden analyse, gevolgd door het schrijven van landing pages die geoptimaliseerd zijn voor de gekozen zoekwoorden combinaties. Vervolgens volgt linkbuilding en het monitoren van de resultaten zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

SEO Rapportages

Wanneer de zoekmachine optimalisatie is opgestart sturen we u maandelijks een ranking rapportage zodat inzichtelijk wordt wat onze inspanningen opleveren en wat uw posities zijn op Google en andere zoekmachines. We gebruiken hiervoor een speciaal programma dat ook uw concurrenten in de gaten houdt. Daarnaast maken we een overzicht van bezoekersstatistieken in Google Analytics om te zien hoe de bezoekerstrends zich ontwikkelen en welke pagina's het best converteren op ingestelde doelen, zoals bijvoorbeeld een contact aanvraag.

Wilt u de Joomla specialisten met de beste prijs-kwaliteit verhouding voor uw website?

Neem dan contact met ons op.