Professionele en betaalbare Joomla websites

Joomla Website Designer ontwikkelt uitsluitend websites in Joomla 3.x. Een belangrijk onderdeel van elke Joomla website is het template. Het template bepaalt de uitstraling van uw website, zoals de achtergrond, de kleuren en de menu stijl.

YooTheme templates

Wij werken bij voorkeur met professionele templates van YooTheme. Deze templates werken op basis van de modernste technieken, hebben veel mogelijkheden en zijn uiterst zoekmachinevriendelijk. Alle YooTheme templates worden correct weergegeven in alle moderne browsers, op tablets en op smart phones.

Door het gebruiken van YooTheme templates kunnen wij de prijzen van onze Joomla websites laag houden. Daarnaast bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed werkende site, aangezien de YooTheme templates continu worden aangepast in het geval van browser ontwikkelingen of Joomla updates.

Bekijk de demo's van alle beschikbare YooTheme templates. Bovenaan de website (in het zwarte blok) kunt u wisselen van template en van optie/kleur binnen het template. Alle templates vanaf Nano2 zijn volledig responsive.

NB: Indien u een op maat gemaakt template wilt dan is dit ook mogelijk, hou dan echter rekening met een langere oplevertermijn en een flinke meerprijs.

Wat is er inbegrepen in de basisprijs van elke Joomla website?

Onafhankelijk van de grootte van uw Joomla site zijn de volgende zaken standaard inbegrepen als u uw website door ons laat ontwikkelen:

  • YooTheme template van uw keuze
  • Akeeba backup, hiermee maakt u volautomatische back-ups van zowel uw Joomla bestanden als de database. Tevens geeft het component aan wanneer het tijd is voor een nieuwe back-up.
  • JCE Editor, dit is een verbeterde tekstverwerker in Joomla waarmee u op eenvoudige wijze afbeeldingen en linkjes kunt toevoegen aan uw teksten.
  • Standaard Joomla contactformulier
  • Zoekmachinevriendelijke URLs
  • Menu-indeling
  • Inrichting site met door u aangeleverde teksten en foto's
  • Zoekfunctie

Bekijk de scherpe tarieven van onze Joomla websites of vraag direct een offerte op.