Skip to main content

Professionele, betaalbare Joomla websites

Joomla Website Designer ontwikkelt uitsluitend websites in Joomla 4.x. Een belangrijk onderdeel van elke Joomla website is het template. Het template bepaalt de uitstraling van uw website, zoals de achtergrond, de kleuren en de menu stijl.

YooTheme Pro template

Wij werken uitsluitend met het professionele YooTheme Pro template. Dit template werkt op basis van de modernste technieken, heeft veel mogelijkheden, laadt snel, is zoekmachinevriendelijk en heel prettig om in te werken. Het YooTheme Pro templates is vanzelfsprekend responsive. Dit betekent dat uw website correct wordt weergegeven in alle moderne browsers, op tablets en op smart phones. De kleuren kunnen worden aangepast aan uw huisstijl.

Door het werken met het YooTheme Pro template kunnen wij de prijzen van onze Joomla websites laag houden. Daarnaast bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed werkende site, aangezien het YooTheme Pro template voortdurend wordt aangepast in het geval van browser ontwikkelingen, bugs of Joomla updates. 

Wanneer u wilt migreren of updaten vanaf een bestaande website kan er alleen overgeschakeld worden naar Yootheme Pro indien u kiest voor een volledig nieuwe Joomla website. Dit komt doordat niet meer gewerkt wordt met Joomla artikelen maar met een "page builder" waarin elementen gesleept kunnen worden. In Yootheme Pro bewerkt u de inhoud van uw website aan de linkerkant van uw scherm, aan de rechterzijde ziet u direct hoe dit eruit ziet. Dit scheelt heen en weer geklik tussen artikelen en modules.

Wat is er inbegrepen in de basisprijs van elke Joomla website?

Onafhankelijk van de grootte van uw Joomla site zijn de volgende zaken standaard inbegrepen als u uw website door ons laat ontwikkelen:
 • YooTheme Pro template

 • Akeeba backup, hiermee maakt u volautomatische back-ups van zowel uw Joomla bestanden als de database.
 • JCE Editor, dit is een verbeterde tekstverwerker in Joomla waarmee u op eenvoudige wijze afbeeldingen en linkjes kunt toevoegen aan uw teksten.
 • Standaard Joomla contactformulier (geen velden naar keuze)
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Menu-indeling
 • Inrichting site met door u aangeleverde teksten en foto's
 • Zoekfunctie
Wat klanten zeggen...

Tatienne Smet

Deskundig en efficiënt! We zijn erg blij Marloes gevonden te hebben. Ze heeft ons uit de rats geholpen met een website die niet naar behoren functioneerde. In no time heeft zijn hieraan gesleuteld tot hij op punt stond. De communicatie verliep snel en probleemloos. Marloes, bedankt voor je inzet en goede service!

Arjan en Jolanda Muijen

Goede service voor een scherpe prijs Joomla Website Designer heeft de verhuizing van onze drie-talige website naar een recente Joomla versie met een nieuwe look verzorgd. Door een goede communicatie over de voortgang, zijn ook de aanpassingen snel en naar wens gemaakt. We hebben op een prettige manier een mooi product gekregen. Bedankt !

Gerda Schoots

De samenwerking met Marloes aan mijn nieuwe website is vanaf het begin plezierig en zeer constructief geweest. Marloes heb ik ervaren als iemand die zich aan afspraken houdt, goed is in uitleggen van moeilijke materie en dat op een rustige, geduldige wijze. Ze komt met creatieve ideeën en creëert mede daardoor een aantrekkelijke website. Met Marloes krijg je top kwaliteit.

Trijnie Koelé-Bal

Met veel plezier mijn website een up-date gegeven waarin Marloes mogelijk maakte wat ik voor onmogelijk hield. Ik krijg nu vele leuke reacties van mijn cliënten op allerlei gebied. Duidelijk en makkelijk alles op te zoeken, prachtige slide-show. Alles werkt perfekt! Dank voor je mee-denken Marloes, creatieve initiatieven en vlotte manier van werken. Ongekend goed!

Frederique Groustra

Aan te bevelen! Marloes is een prettige en goede webdesigner - het contact verloopt per email - zij beantwoordt alles snel en duidelijk en ook aan de site werkt ze heel snel: zie haar maar bij te houden! Marloes denkt mee en zet de site ook goed in de markt van zoekmachines. De financiën zijn transparant en zeker niet duur - ik beveel haar aan!

John Janssen

Perfecte service / nazorg Niet alleen het maken van een website is professioneel, maar de nazorg verdient ook een dikke 10. Ik zit nog wel eens met een vraag, maar blijf daarmee nooit zitten. Joomla Website Designer lost dit voor mij snel en vakkundig op. Een top bedrijf met de juiste instelling.
  Wellicht ook interessant om te lezen:
  Wat klanten zeggen...
  Lees wat klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening.
  Bekijk onze portfolio
  Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.
  Waarom kiezen voor het Joomla CMS?
  Joomla is een betrouwbaar en duurzaam CMS. Het is gratis, zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote websites.