Professionele, betaalbare Joomla websites

Joomla Website Designer ontwikkelt uitsluitend websites in Joomla 3.x. Een belangrijk onderdeel van elke Joomla website is het template. Het template bepaalt de uitstraling van uw website, zoals de achtergrond, de kleuren en de menu stijl.

YooTheme templates

Wij werken uitsluitend met professionele templates van YooTheme. Deze templates werken op basis van de modernste technieken, hebben veel mogelijkheden, laden snel en zijn uiterst zoekmachinevriendelijk. Alle YooTheme templates zijn responsive. Dit betekent dat ze correct worden weergegeven in alle moderne browsers, op tablets en op smart phones. De kleuren kunnen worden aangepast aan uw huisstijl.

Door het werken met YooTheme templates kunnen wij de prijzen van onze Joomla websites laag houden. Daarnaast bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed werkende site, aangezien de YooTheme templates voortdurend worden aangepast in het geval van browser ontwikkelingen, bugs of Joomla updates.

Bekijk hier de demo's van alle beschikbare YooTheme templates. Als u klikt op een template naar keuze opent een demo omgeving waar u meestal bovenaan de pagina nog kunt kiezen uit verschillende opties of kleuren.

YooTheme Warp en Yootheme Pro

De Yootheme templates zijn onder te verdelen in de nieuwste Yootheme Pro en oudere Yootheme Warp templates. Dit onderscheid ziet u terug op de demo omgeving. Voor nieuwe websites adviseren wij Yootheme Pro, voor Virtuemart webshops is Yootheme Warp geschikter. Wanneer u wilt migreren of updaten vanaf een bestaande website kan er alleen overgeschakeld worden naar Yootheme Pro indien u kiest voor een volledig nieuwe Joomla website.

Het Yootheme Pro systeem heeft met name voordelen voor het mobiele gedeelte van uw website en voor de laadtijd. Daarnaast is de indeling van deze templates veel flexibeler dan in de Warp templates en vinden veel klanten de werkomgeving prettiger. In Yootheme Pro bewerkt u inhoud van uw website aan de linkerkant van uw scherm, aan de rechterzijde ziet u direct hoe dit eruit ziet. Dit scheelt heen en weer geklik tussen artikelen en modules.

Wat is er inbegrepen in de basisprijs van elke Joomla website?

Onafhankelijk van de grootte van uw Joomla site zijn de volgende zaken standaard inbegrepen als u uw website door ons laat ontwikkelen:
  • YooTheme template van uw keuze
  • Akeeba backup, hiermee maakt u volautomatische back-ups van zowel uw Joomla bestanden als de database.
  • JCE Editor, dit is een verbeterde tekstverwerker in Joomla waarmee u op eenvoudige wijze afbeeldingen en linkjes kunt toevoegen aan uw teksten.
  • Standaard Joomla contactformulier (geen velden naar keuze)
  • Zoekmachinevriendelijke URL's
  • Menu-indeling
  • Inrichting site met door u aangeleverde teksten en foto's
  • Zoekfunctie
Wat klanten zeggen...
Wellicht ook interessant om te lezen:
Wat klanten zeggen...
Lees wat klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening.
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.
Waarom kiezen voor het Joomla CMS?
Joomla is een betrouwbaar en duurzaam CMS. Het is gratis, zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote websites.

Copyright © 2009 - 2022 Joomla Website Designer

Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.