Skip to main content

Benodigde informatie om een website te ontwikkelen

In de meeste gevallen zullen wij uw nieuwe website of webshop ontwikkelen op onze werkomgeving. Op die manier kan uw huidige website in de lucht blijven totdat de nieuwe site gereed is. U ontvangt een link van ons zodat u kunt meekijken naar de vorderingen op uw website en kunt bijsturen als u zaken liever anders ziet.

Inhoud voor uw website

Lees ter voorbereiding op het laten ontwikkelen van uw website ons artikel met tips voor een nieuwe website. Naast de zaken die hier genoemd worden hebben wij voeding nodig om uw website te kunnen inrichten. Stuur ons zoveel mogelijk teksten en afbeeldingen (inclusief uw logo) door. Geef duidelijk aan hoe u uw menu's wilt opbouwen en welke teksten en foto's onder welk menu item moeten komen.

Template keuze

Een belangrijk onderdeel van elke Joomla website is het template. Het template bepaalt de uitstraling van uw website, zoals de achtergrond, de kleuren en de menu stijl. Wij werken uitsluitend met professionele templates van YooTheme. U kunt zelf een YooTheme template kiezen of dit aan ons overlaten. Wat vaak ook goed werkt is het doorgeven van enkele websites die u aanspreken. Hieruit kunnen wij afleiden welk template geschikt is voor uw website.

Benodigde inloggegevens

Wanneer uw nieuwe website of webshop gereed en geheel naar wens is zetten wij de nieuwe website live op uw domeinnaam. Hiervoor hebben wij in ieder geval de volgende inloggegevens nodig:

  • Administratiepaneel van uw host
  • FTP
  • Een lege MySQL database

Als u de hosting via ons heeft geregeld beschikken wij uiteraard reeds over deze inloggegevens. Geef svp ook aan welk e-mail adres u wilt gebruiken voor de contactformulieren op uw website.